Bitcoin jatkaa nousuaan; Tuleeko 12 000 dollaria pian?

Bitcoin on vakavassa rullassa

Se näyttää varmasti tällä tavalla ottaen huomioon kuinka korkea bitcoin on ollut liikkeellä kahden viime viikon aikana. Alun perin 10 000 dollarin markan ylittämisen ja psykologisen esteen ylittämisen jälkeen valuutta nousi sitten 11 000 dollarin ohi, askeleen, jonka monet ihmiset eivät odottaneet digitaalisen kolikon ottavan. Nyt kirjoittamishetkellä Bitcoin Profit jatkaa nykyistä nousuaan ja käy kauppaa 11 353 dollarilla, mikä on korkein noin vuoden kuluttua.

Aiemmat kuukaudet eivät ole aina olleet ystävällisiä maailman ykköspetovaluutoille markkinakaton mukaan

Yhtäältä omaisuuserä putosi korkealle 3 000 dollarin vaihteluvälille maaliskuun puolivälissä sen jälkeen, kun koronaviruspandemia alkoi todella järkyttää maailmantaloutta. Sieltä omaisuuserä lopulta toipui, jopa hypätä 9000 dollarin vaihteluväliin toukokuun alussa.

Se ei onnistunut lyhyesti lakko $ 10K linjaa, vaikka tämä ei kestänyt, ja Bitcoin jatkoivat hääriä koko $ 9000 vaihteluväli seuraavan kahden ja puolen kuukauden ajan. Tuona aikana se iski jälleen 10 000 dollarilla, vaikka tämä hyppy kesti vain tunteja, ja monet olivat huolissaan siitä, että bitcoin oli potentiaalisesti saavuttanut huippunsa eikä saavuttanut yhtään korkeampaa pistettä ennen vuoden loppua.

He olivat väärässä. Hyödyke on lisännyt noin $ 2000 sen hinta kahden viime viikon ajan uutisen lisäpontta rahan ja pankkien annetaan GreenLight- kun se tulee tarjoamaan crypto huoltajuuden palveluja asiakkailleen.

Ovatko uudet verot BTC: n tulevaisuudessa?

Lisäksi bitcoin on kulkenut yhdessä kullan kanssa , jolloin termi “digitaalinen kulta” on tullut näkyväksi. Jalometallit ovat saavuttaneet uuden korkeuden tällä viikolla ja ovat nyt lyömässä 2000 dollaria unssilta. Tämä johtuu todennäköisesti ihmisistä, jotka tarkastelevat tällaista omaisuutta eri valossa, kun otetaan huomioon ankarat olosuhteet, jotka johtuvat uusien COVID-19-tapausten hyökkäyksestä. GSE-ryhmän toimitusjohtaja Nick Cowan selitti lausunnossaan:

COVID-19-pandemia on johtanut hallituksen puuttumiseen maailmanlaajuisesti. Keskipitkällä aikavälillä tämä johtaa epäilemättä veronkorotuksiin ja mahdollisten omaisuuserien veloittamiseen. Siksi on kiinnostusta omaisuuteen, joka tarjoaa siirrettävyyttä verottamatta. Taide, autot, kulta, viini ja BTC ovat kaikki kiinnostavia, suuntauksen odotan jatkuvan… Näen BTC: n samalla tavalla kuin näen kullan. Se on vaihtoehto, mutta et voi käyttää sitä kaupoissa. Digitaalinen fiat on tulevaisuus.

Vaikka hänen sanansa soivat totta kaikille bitcoin- ja krypto-faneille kaikkialla, bitcoineja ei voida koskaan pitää laillisina tai valtavirtaisina, ennen kuin se hyväksytään tavaroiden ja palveluiden maksutapana kaupoissa ja vähittäiskaupoissa kaikkialla. Vaikka Bakktin kaltaiset alustat ovat työskennelleet saadakseen aikaan tämän, niiden pyrkimykset ovat osoittautuneet tuloksettomiksi, ja bitcoinia käytetään edelleen pääasiassa spekulatiivisiin tarkoituksiin.